Από το Σάββατο ξανά εισιτήρια για Ολυμπιακό στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Από το Σάββατο ξανά εισιτήρια για Ολυμπιακό στον Πανιώνιο

bet365

Η προπώληση των εισιτηρίων του Πανιωνίου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα συνεχιστεί το Σάββατο όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ...

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016, δεν θα πραγματοποιηθεί προπώληση εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, μέσω των εκδοτηρίων.

Η προπώληση θα συνεχιστεί το Σάββατο 2 Ιανουαρίου από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως τις 20:00.

Υπενθυμίζεται πως για την έκδοση εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα