Προπόνηση σε κλειστό, ατομικό ξανά ο Μπερτόλιο

Νίκος Τσιώκος
Προπόνηση σε κλειστό, ατομικό ξανά ο Μπερτόλιο

bet365

Σε κλειστό γήπεδο έγινε η τελευταία προπόνηση του Αστέρα για το 2015, στην οποία ο Μπερτόλιο ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα.

Η χιονόπτωση στην Τρίπολη... έντυσε στα λευκά το αθλητικό κέντρο του Αστέρα κι έτσι οι Αρκάδες προπονήθηκαν σε κλειστό γήπεδο. Άλλωστε, γι' αυτό οι γραμμές του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» βάφτηκαν κόκκινες ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Ενόψει αυτού, λοιπόν, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συντονισμού, τεχνικής με μπάλα, ενδυνάμωσης και κατοχής της μπάλας, με τον Μπερτόλιο να ακολουθεί εκ νέου ατομικό.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου για το ματς του Σαββάτου (2/1) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Στάικο Βεργέτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα