Εκτός τέσσερις και ραντεβού το Σάββατο για Παναιτωλικό

Εκτός τέσσερις και ραντεβού το Σάββατο για Παναιτωλικό

Εκτός τέσσερις και ραντεβού το Σάββατο για Παναιτωλικό

Οι Παπουτσογιαννόπουλος, Ρουσκουγέδα, Κόρσιενς, Ντάνι Μπεχαράνο έμειναν εκτός της σημερινής προπόνησης του Παναιτωλικού, ενώ άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο (2/1).

Την τελευταία τους προπόνηση για το 2015 έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική και δίτερμα, με τους Παπουτσογιαννόπουλο, Ρουσκουγέδα, Κόρσιενς, Ντάνι Μπεχαράνο να μένουν εκτός αυτού.

Ο πρώτος έκανε θεραπεία, ο δεύτερος ακολούθησε ατομικό για προληπτικούς λόγους, όπως και ο τελευταίος, ενώ ο Κόρσιενς έκανε θεραπεία και ατομικό.

Βέβαια, υπενθυμίζουμε ότι οι Κόρσιενς, Ντάνι Μπεχαράνο είναι... φευγάτοι από τον σύλλογο του Αγρινίου, με τον Βολιβιανό να οδεύει προς επαναπατρισμό, καθώς τα μέσα ενημέρωσης της χώρας του τον θέλουν να πηγαίνει με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες στην Μπολιβάρ.

Έτσι, άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί του Σαββάτου (2/1), αφού ο Γιάννης Ματζουράκης έδωσε ρεπό για την Πρωτοχρονιά, με δεδομένο ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (4/1).

Best of internet