Το Σάββατο η επιστροφή Σελίν για Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Το Σάββατο η επιστροφή Σελίν για Πλατανιά

bet365

Τη δεύτερη ημέρα του νέου έτους θα επιστρέψει στα Χανιά ο Σελίν, που έχει κάνει επέμβαση και έχει πάρει άδεια. Τελευταία προπόνηση και εισιτήρια με ΑΕΚ.

Μετά την επέμβαση στα δόντια, ο Εβγκέν Σελίν θα χάσει ούτως ή άλλως το πρώτο παιχνίδι του Πλατανιά για το νέο έτος, ενώ πήρε και άδεια.

Η επιστροφή του Ουκρανού στόπερ αναμένεται το Σάββατο, τη δεύτερη ημέρα του 2016, για να μετρήσει αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, με τον Γιώργο Παράσχο να ελπίζει πως θα τον έχει στη διάθεσή του για τα ματς με τον Ατρόμητο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, οι Χανιώτες πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση του 2015. Το πρόγραμμα περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, με τον τεχνικό του συλλόγου να μοιράζει συγχαρητήρια, όταν έμενε ικανοποιημένος από αυτά που έβλεπε, και να κάνει παρατηρήσεις, όταν είχε παράπονα.

Έτσι, η προετοιμασία των Κρητικών για το ματς με την ΑΕΚ θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την Πρωτοχρονιά, ενώ έχει μπει στο τελικό της στάδιο, με την αποστολή να ανακοινώνεται τη δεύτερη ημέρα της νέας χρονιάς. Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση για την πώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής (3/1).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 3/1/2016 εισιτήρια για τον αγώνα με την ΑΕΚ στα Περιβόλια (15.00) θα πωλούνται αποκλειστικά και μόνο από το Official Store στα Χανιά από τις 9.00 μέχρι τις 15.00.

Τονίζεται επίσης ότι χωρίς την επίδειξη εισιτηρίου δεν θα επιτρέπεται από την αστυνομία η πρόσβαση στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα 1& 2: 20€

Θύρα 3: 10€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα