Στέλνουν τον «Χιλιανό Ζλάταν» στην ΑΕΚ (vids)

Gazzetta team
Στέλνουν τον «Χιλιανό Ζλάταν» στην ΑΕΚ (vids)

bet365

Δημοσίευμα στην Χιλή αναφέρει πως η ΑΕΚ κοιτάζει την περίπτωση του Νικολας Καστίγιο που αγωνίζεται στην Φροζινόνε δανεικός από την Μπριζ.

Σε αναζήτηση ενός στράικερ, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή είναι η ΑΕΚ και δεν αποκλείεται ο εκλεκτός να είναι ο Νίκολας Καστίγιο.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «radioagricultura.cl», το οποίο έχει ως τίτλο στο σχετικό θέμα: «Έχει σχεδόν τελειώσει. Ο Καστίγιο θα παίζει στην Ελλάδα».

Ο 23χρονος Χιλιανός στράικερ αγωνιζεται στην Φροζινόνε, στην οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Μπριζ, αλλά ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής έδρας.

Το μυαλό στον Πλατανιά έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ για την έναρξη του 2ου γύρου στην Super League. Σε απόδοση 2.20 στην Interwetten η νίκη της Ενωσης στα Χανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα