Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Μένει ως έχει η ποινή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό, μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Στο... κενό έπεσε τελικά η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε για το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ με τον Ολυμπιακό με απόφαση του διαιτητή Παππά.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δύο εβδομάδες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, εξέδωσε απόφαση, με την οποία ουσιαστικά απορρίπτει την έφεση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  με την υπ’ αριθ. 92/31-12-2015απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθ. 353/30-11-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Αυτό σημαίνει οτι η ποινή που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό παραμένει ως έχει. Δηλαδή θα δώσει 4 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (σ.σ έχει παίξει το ένα), θα του αφαιρεθούν 3 βαθμοί από το εφετινό πρωτάθλημα, ενώ τέλος θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 190.000 ευρώ.

 

Best of internet