Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

bet365

Μένει ως έχει η ποινή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό, μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Στο... κενό έπεσε τελικά η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε για το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ με τον Ολυμπιακό με απόφαση του διαιτητή Παππά.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δύο εβδομάδες μετά την εκδίκαση της υπόθεσης, εξέδωσε απόφαση, με την οποία ουσιαστικά απορρίπτει την έφεση του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθ. 92/31-12-2015απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ’ αριθ. 353/30-11-2015 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Αυτό σημαίνει οτι η ποινή που είχε επιβληθεί στον Παναθηναϊκό παραμένει ως έχει. Δηλαδή θα δώσει 4 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών (σ.σ έχει παίξει το ένα), θα του αφαιρεθούν 3 βαθμοί από το εφετινό πρωτάθλημα, ενώ τέλος θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 190.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα