Ολυμπιακός:Κλείνει Μάντζιο και το καλοκαίρι... Βέλλιος!

Gazzetta team
Ολυμπιακός:Κλείνει Μάντζιο και το καλοκαίρι... Βέλλιος!

bet365

Έτοιμος να προχωρήσει σε διπλή ενίσχυση στη γραμμή κρούσης του είναι ο Ολυμπιακός, με τους Βαγγέλη Μάντζιο και Απόστολο Βέλλιο.

Μπορεί από τον Ολυμπιακό να είναι κατηγορηματικοί πως δεν θα γίνει μεταγραφή τον χειμώνα, ωστόσο με την λογική και μόνο τα πράγματα δεν μπορούν να είναι έτσι. Αν αποχωρήσει ο Φινμπόγκασον, αλλά και ο Πουλίδο, οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν με έναν επιθετικό για τρεις διοργανώσεις.

Σύμφωνα με την «Sportday» λοιπόν, στον Πειραιά ήδη έχουν έτοιμους δύο ποδοσφαιριστές, έναν για τώρα και έναν για το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζιο που έχει συμφωνήσει και για τον Απόστολο Βέλλιο. Σε ότι αφορά τον δεύτερο, εκείνος θέλει να βρει μια ομάδα στο εξωτερικό, ωστόσο σύμφωνα με τον δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Ηρακλή στο 1.5 εκατ. ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να... πιάνει λιμάνι από το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα