«Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Μέστο»

«Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Μέστο»

Gazzetta team
«Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Μέστο»

bet365

Στο «τριφύλλι» στέλνουν τον Τζιαντομένικο Μέστο, οι Ιταλοί, αναφέροντας πως ο 33χρονος μπακ έμεινε ελεύθερος από την Νάπολι και έρχεται στην Ελλάδα.

Ακόμα ένα όνομα από την Ιταλία ήρθε να προστεθεί σε αυτά που φαίνεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός από την γείτονα χώρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «calciomercato», ο δεξιός μπακ Τζιαντομένικο Μέστο, έμεινε ελεύθερος από την Νάπολι και είναι έτοιμος να υπογράψει στους «πράσινους».

Αν το δημοσίευμα αυτό ισχύει, ο 33χρονος μπακ που μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ, θα βγει για πρώτη φορά από την πατρίδα του καθώς εκτός από την Νάπολι, έχει αγωνιστεί επίσης στις Κρεμονέζε, Φερμάτα, Ουντινέζε και Τζένοα, ενώ έχει και τρεις συμμετοχές με την Εθνική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα