Τα εισιτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα με Παναθηναϊκό στο Κύπελλο

Νίκος Τσιώκος
Τα εισιτήρια του ΠΑΣ Γιάννινα με Παναθηναϊκό στο Κύπελλο

bet365

Από την παραμονή Πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτήριων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που όρισε γενική είσοδο στα 15 ευρώ.

Αντίπαλο τον Παναθηναϊκό έβγαλε η κληρωτίδα του Κυπέλλου για τον ΠΑΣ Γιάννινα στη φάση των «16». Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα θα ξεκινήσει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όσον αφορά τις τιμές, οι Ηπειρώτες όρισαν γενική είσοδο στα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Από την Πέμπτη (31/12) και με γενική είσοδο 15€ μπορούν οι φίλοι του ΠΑΣ να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟ.

Συγκεκριμένα, το τμήμα εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ θα λειτουργήσει:

Την Πέμπτη (31/12) από τις 10:00 έως τις 14:00.

Τη Δευτέρα (4/1) και την Τρίτη (5/1) από τις 10:00 έως τις 17:00.

Τις ίδιες μέρες (4/1 και 5/1) από τη μπουτίκ της ομάδας ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Επίσης από τα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. την ημέρα του αγώνα από τις 11:00 έως την έναρξη. Τέλος οι φίλοι του ΠΑΣ μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους ηλεκτρονικά από το www.viva.gr.

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την "ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ '', για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα