Μοναδικός απών ο Σελίν στον Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικός απών ο Σελίν στον Πλατανιά

bet365

Ο Σελίν ήταν ο μοναδικός απών στη σημερινή προπόνηση του Πλατανιά, καθώς έχει κάνει επέμβαση και θα επιστρέψει μετά την Πρωτοχρονιά.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά. Με αυτή συνεχίστηκε η προετοιμασία των Χανιωτών για το πρώτο ματς του 2016 με την ΑΕΚ στα Περιβόλια.

Σε αυτό ο Γιώργος Παράσχος δε θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Σελίν, ο οποίος έκανε επέμβαση στα δόντια και η επιστροφή του αναμένεται μετά την Πρωτοχρονιά. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στις ασκήσεις κατοχής και στο οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο, καθώς δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

Έτσι, η προετοιμασία των Κρητικών ενόψει του αγώνα με την Ένωση θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί τη δεύτερη μέρα του νέου έτους, με άπαντες να θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη χρονιά, ειδικά αφού το 2015 έκλεισε με δύο ήττες από ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα