Μόνο στον Κιβρακίδη δεν υπολογίζει ο Δέλλας

Μόνο στον Κιβρακίδη δεν υπολογίζει ο Δέλλας

Νίκος Τσιώκος
Μόνο στον Κιβρακίδη δεν υπολογίζει ο Δέλλας

bet365

Ο τιμωρημένος Κιβρακίδης είναι ο μοναδικός που δε βρίσκεται στη διάθεση του Τραΐανού Δέλλα για το ματς με τον Λεβαδειακό, καθώς έχει τους υπόλοιπους στη διάθεσή του.

Την προετοιμασία τους για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους κόντρα στον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά συνέχισαν την Τετάρτη (30/12) οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου. Ενόψει αυτού ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Κυριάκου Κιβρακίδη, ο οποίος έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του.

Από εκεί και πέρα, άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό των Περιστεριωτών να έχει άπαντες στη διάθεσή του. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου των δυτικών προαστίων θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον Ασπρόπυργο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα