Οριστικά τέλος ο Ιμπραΐμ από τη Βέροια

Οριστικά τέλος ο Ιμπραΐμ από τη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Οριστικά τέλος ο Ιμπραΐμ από τη Βέροια

bet365

Ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τη Βέροια, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου του. Επέστρεψε και μπήκε ο Νέτο.

Όπως αναμενόταν, ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ θα αποτελούσε παρελθόν από τη Βέροια, αν και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Ο Νορβηγός με καταγωγή από τη Σομαλία δεν είχε τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ενώ στα τελευταία παιχνίδια δε βρισκόταν στα πλάνα του. Έτσι, ήρθε η λύση του συμβολαίου του, την οποία ανακοίνωσε η «βασίλισσα του Βορρά» την Τετάρτη (30/12), μόλις λίγους μήνες μετά την απόκτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Abdisalam Abdulkadir Ibrahim και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επέστρεψε ο Νέτο, ατομικό για τρεις

Από εκεί και πέρα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας για το πρώτο ματς της νέας χρονιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Αυτό έγινε με μία προπόνηση, στην οποία έλαβε μέρος και ο Νέτο, που επέστρεψε από την άδειά του και συμμετείχε κανονικά στις ασκήσεις κατοχής και τακτικής.

Από τη μεριά τους, οι Καλί, Μπαλάφας, Βεργώνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και είναι οι... πονοκέφαλοι του Γεωργιάδη ενόψει της πρεμιέρας του δευτέρου γύρου μαζί με τον Ετζενγκέλε, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Τέλος, η προετοιμασία της Βέροιας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Ταγαροχώρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα