Σάντερλαντ - Λίβερπουλ 0-1 (vid)

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Σάντερλαντ - Λίβερπουλ 0-1 (vid)

bet365

Το 2015 έκλεισε με νίκη για τη Λίβερπουλ, που με γκολ του Μπεντέκε επιβλήθηκε με 1-0 της Σάντερλαντ, πιάνοντας την Γιουνάιτεντ στη βαθμολογια.

Το 2015 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τη Λίβερπουλ, που μετά τη νίκη επί της Λέστερ με 1-0 επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ της Σάντερλαντ, για να πλησιάσει στο -5 από την 4η θέση.

Οι ομάδες είχαν κοινό πλάνο από το ξεκίνημα: να κάνουν τις επιθέσεις του όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτό οδήγησε σε πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και ανά διαστήματα σε άναρχο παιχνίδι. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε για τους γηπεδούχους, όταν στο 15’ ο Μινιολέ έβγαλε δύσκολα το σουτ του Ντεφό, πριν ο Φιρμίνο φτάσει μία ανάσα από το γκολ στο 25’. Ο Βραζιλιάνος έκανε ωραία ενέργεια, μακρινό σουτ, μόνο και μόνο για να δει τον Μανόνε να βρίσκει την μπάλα και εκείνη στη συνέχεια να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του!

Το τέμπο ήταν γρήγορο, όμως οι φάσεις ελάχιστες, καθώς το πρόβλημα στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια ήταν τεράστιο για αμφότερες τις ομάδες. Οι παίκτες του Άλαρνταϊς δεν ήταν και πολύ δημιουργικοί, ενώ από την άλλη πλευρά ο Κουτίνιο υστέρησε, με αποτέλεσμα μέχρι το ημίχρονο να έχουμε μόλις μία ευκαιρία. Στο 36’ ο Κλάιν έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Φιρμίνο έκανε την κεφαλιά, όμως ο Μανόνε έσωσε και πάλι τις μαυρόγατες.

Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα για τους γηπεοδούχους. Μόλις 23 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα. Λάθος στη μεσαία γραμμή, ωραίος συνδυασμός για να φτάσει η μπάλα στον Κλάιν στα δεξιά. Πάσα του τελευταίου, με τον Λαλάνα να βάζει το πόδι του και την μπάλα να καταλήγει στον Μπεντέκε, που πλάσαρε εύστοχα για το 0-1! Αρκετή δόση τύχης για τους κόκκινους, που μέχρι το τέλος απειλήθηκαν ελάχιστα, όμως κάποια στιγμή αγχώθηκαν, καθώς δεν μπορούσαν να τελειώσουν το ματς,

Στο 54’ ο Μπορίνι βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, όμως έστειλε την μπάλα πάνω στον Μινιολέ, με τους παίκτες του Κλοπ να τελειώσουν άσχημα τις φάσεις, με πιο χαρακτηριστική εκείνη του Άιμπ στο 88’. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε και πάλι για τη Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπεντέκε έφυγε στην αντεπίθεση, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μανόνε, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος και τη Σάντερλαντ να βυθίζεται ακόμη περισσότερο στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σάντερλαντ (Σαμ Άλαρνταϊς): Μανόνε, Τζόουνς, Κοάτες (72’ Γιέντλιν), Μπράουντ, Φαν Άανολτ, Κάτερμολ, Εμβιλά, Ρόντγουελ (30’ Γουότμορ), Τζόνσον (63’ Λενς), Μπορίνι, Ντεφό

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Σακό, Λόβρεν, Αλμπέρτο Μορένο, Τσαν, Χέντερσον (61’ Λούκας), Λαλάνα, Κουτίνιο (83’ Άιμπ), Φιρμίνο (90+3’ Τουρέ), Μπεντέκε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα