Μέσα οι Ναδάλες, Ίλιτς στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκος Τσιώκος
Μέσα οι Ναδάλες, Ίλιτς στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν την Τετάρτη (30/12) οι Ναδάλες και Ίλιτς. Αποκατάσταση ο Τσάβες.

Δύο ευχάριστα νέα είχε ο Γιάννης Πετράκης στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έγινε μέσα σε πυκνή ομίχλη. Ο τεχνικός του «Άγιαξ» είδε τους Φόνσι Ναδάλες και Μπράνα Ίλιτς να λαμβάνουν κανονικά μέρους στο πρόγραμμα και να το βγάζουν δίχως την παραμικρή ενόχληση.

Έτσι, τέθηκαν αμφότεροι στη διάθεσή του για το πρώτο ματς του νέου έτους με τη Βέροια στους Ζωσιμάδες. Αντίθετα, ο Κρίστιαν Τσάβες συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά το... μενού, οι Ηπειρώτες δούλεψαν στην επιθετική και αμυντική τακτική, καθώς και στα τελειώματα φάσεων. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου για την αναμέτρηση του Σαββάτου (2/1) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και θα ολοκληρωθεί με άλλη μία την πρώτη ημέρα του 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα