«Δικαίωση της πολιτικής ηγεσίας με την ΑΕΚ»

«Δικαίωση της πολιτικής ηγεσίας με την ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Δικαίωση της πολιτικής ηγεσίας με την ΑΕΚ»

bet365

Ικανοποίηση στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, για την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ στην περίπτωση της ΑΕΚ, με το δελτίο Τύπου του υπουργείου να κάνει λόγο για βήμα-βήμα εξυγίανση, διαφάνεια και ισοπολιτεία.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, που αποτελείται από τακτικούς δικαστές απάλλαξε την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία είχε παραπεμφθεί για ανακοίνωση που είχε εκδώσει κατά της ΕΠΟ και είχε κριθεί αρχικά δυσφημιστική από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Τελικά, η Επιτροπή Δεοντολογίας έκρινε ότι η Ένωση δεν θα τιμωρηθεί. Η αθλητική ηγεσία χαιρέτισε την απόφαση αυτή, τονίζοντας ότι αποτελεί απόδειξη για το ότι οι διατάξεις του νέου νόμου μπορούν να συντελέσουν καταλυτικά σε όσα ταλανίζουν εδώ και χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

«Η πρόσφατη απόφαση της -αποτελούμενης με βάση το Νόμο 4326/2015 από τακτικούς δικαστές- Επιτροπής Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. δικαιώνει απόλυτα τις επιλογές της Πολιτικής Ηγεσίας του Αθλητισμού και συνιστά θετική επίπτωση των νομοθετικών της πρωτοβουλιών, αναφορικά με την στελέχωση του συνόλου των δικαιοδοτικών οργάνων.

Αποτελεί ταυτόχρονα έμπρακτη απόδειξη πως οι διατάξεις του νέου νόμου μπορούν να συντελέσουν καταλυτικά στην καταπολέμηση των μορφών και τρόπων διοίκησης που ταλανίζουν το ποδόσφαιρο επί σειρά ετών και διώχνουν την ελληνική οικογένεια και τον φίλαθλο κόσμο από τα γήπεδα.

Η εξυγίανση, η διαφάνεια και η ισοπολιτεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχίσουν να χτίζονται καθημερινά, βήμα-βήμα, με συνέπεια, συνέχεια και προσήλωση στον κεντρικό αυτό στόχο της Κυβέρνησης».

 

Τελευταία Νέα