Επιμένουν για Λονγκό και Παναθηναϊκό (vids)

Νίκος Ρόλλας
Επιμένουν για Λονγκό και Παναθηναϊκό (vids)

bet365

Νέο Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κρούση στην Ίντερ για την απόκτηση του Σαμουέλε Λονγκό.

Όποιος παίκτης δεν υπολογίζεται στο υπάρχον ρόστερ της Ίντερ, αυτομάτως φαίνεται να μπαίνει στα... ραντάρ του Παναθηναϊκού λόγω του Αντρέα Στραματσόνι.

Αυτό υποστηρίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούγια, ο οποίος στο προσωπικό του σάιτ αναφέρει πως οι «πράσινοι» έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον 23χρονο επιθετικό.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Σε απόδοση 1.90 στην Sportingbet να φτάσουν στη νίκη οι «πράσινοι» από το πρώτο μέρος.

Ο Λονγκό ξεκίνησε την καριέρα του στην Τρεβίζο και στη συνέχεια το 2009 μετακόμισε στις ακαδημίες της Ίντερ.

Από τους «νερατζούρι» έχει δοθεί δανεικός όλα αυτά τα χρονια στην Εσπανιόλ, στην Βερόνα, στην Ράγιο Βαγιεκάνο και στην Κάλιαρι, ενώ από το καλοκαίρι αγωνιζόταν στην Φροζινόνε, η οποία όμως δεν τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα