Μια εικόνα (του Μέσι), χίλιες λέξεις (pic)

Μια εικόνα (του Μέσι), χίλιες λέξεις (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μια εικόνα (του Μέσι), χίλιες λέξεις (pic)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζεται για την 500η του εμφάνιση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και προσπαθώντας να χωρέσουν όλα τα επιτεύγματά του σε μια φωτογραφία, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένας... μαγικός πίνακας. Όπως μαγικός είναι ο Αργεντινός...

Στη φανέλα των «μπλαουγκράνα», απόψε, απέναντι στη Μπέτις για τη 17η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, θα κάνει ντεμπούτο και το σήμα για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ο πέμπτος τίτλος, δηλαδή, που πανηγύρισε το καμάρι της Καταλονίας μέσα στο 2015.

Η βραδιά θα είναι ιδιαίτερη για τον Λιονέλ Μέσι που γράφει (κι άλλη...) ιστορία με τη Μπαρτσελόνα φτάνοντας στις 500 συμμετοχές για τον αγαπημένο του σύλλογο και η παρακάτω φωτογραφία τα λέει όλα...

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Σάντερλαντ με τη Λίβερπουλ.

Τρόπαια, επιδόσεις, λάμψη που θυμίζει... αγιογραφία και την ατάκα του Πεπ Γκουαρντιόλα που δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο χαρακτηριστική για τον «μάγο» της εποχής μας, για τον οποίο ο νυν κόουτς της Μπαγερν Μονάχου είχε πει:

«Μην προσπαθήσετε να γράψετε για εκείνον για όσα ακριβώς κάνει στο γήπεδο, μην προσπαθήσετε να τον περιγράψετε, απλά παρακολουθήστε τον και απολαύστε τον...».

Σαν... κερασάκι και μια δήλωση του Κάρλος Τέβες, που είχε πει: «Σε όποιον δεν αρέσει ο Μέσι, τότε δεν ξέρει τίποτα από το ποδόσφαιρο ή την ίδια τη ζωή...».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα