Βενγκέρ: «Σίγουρα μεταγραφή τον Γενάρη»

Βενγκέρ: «Σίγουρα μεταγραφή τον Γενάρη»

Κώστας Ζάλιαρης
Βενγκέρ: «Σίγουρα μεταγραφή τον Γενάρη»

bet365

Ενεργότατη θα είναι η Άρσεναλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως γνωστοποίησε ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ στην 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αλσατός κόουτς, που είδε την ομάδα του να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο φινάλε του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, ξέρει ότι πρέπει να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο που αντιμετώπισε γι' ακόμα μια φορά φέτος, όταν και έβλεπε να ... ξεμένει από παίκτες λόγω των πολλών τραυματισμών και των απωλειών στα αγωνιστικά του πλάνα.

Να παραμείνει στην κορυφή της Baraclays Premier League επιδιώκει η Αρσεναλ, φιλοξενώντας το Σάββατο τη Νιούκαστλ. Στο 1.30 ο άσος των «κανονιέρηδων» στην Expekt.

«Είναι σίγουρο ότι θα είμαστε ενεργοί στο μεταγραφικό "παζάρι" μόλις ξεκινήσει η χειμερινή περίοδος. Έχω ξαναπεί ότι χρειαζόμαστε παίκτες και το ρόστερ είναι μικρό...» απάντησε σε σχετική ερώτηση ο Βενγκέρ, που ανέφερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει ο Γουίλσιρ το Euro του καλοκαιριού, αφού από τα τέλη Φεβρουαρίου το αργότερο θα είναι σε θέση να παίξει ξανά, ενώ ο Αλέξις χάνει και το προσεχές ματς με τις «καρακάξες» το Σάββατο, όντας ανέτοιμος...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα