Τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός

Gazzetta team
Τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός

bet365

Η ενημέρωση του Αστέρα Τρίπολης για τα εισιτήρια στο ματς με τον Πανθρακικό.

Η σχετική ανακοίνωση του Αστέρας Τρίπολης:

Σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό Νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν αρκετά έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου.

Όλα τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 13:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα