Τα Gazzetta Awards 2015 του Κώστα Φραγκολιά

Τα Gazzetta Awards 2015 του Κώστα Φραγκολιά

Η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς συνεχίζεται και ο Κώστας Φραγκολιάς απονέμει τα δικά του βραβεία!    

Τα Gazzetta Awards 2015 του Κώστα Φραγκολιά

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού. Το gazzetta.gr βρήκε τον Κώστα Φραγκολιά, γνωστό για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, αλλά και την σημαντική καριέρα του ως ηθοποιός, παρουσιαστής και μοντέλο και ζήτησε την δική του ψήφο για τους κορυφαίους της χρονιάς. 

Οι εκλεκτοί του Κώστα Φραγκολιά είναι οι εξής:

Αθλητής Χρονιάς: Λευτέρης Πετρούνιας

Είναι πραγματικά εντυπωσιακά αυτά που έχει πετύχει, πόσω μάλλον αν αναλογιστούμε και κάτω από τι συνθήκες δουλεύουν όλοι αυτοί οι αθλητές. Είναι ένας πραγματικός άθλος και δε μπορώ να το συγκρίνω με καμία επιτυχία στον ομαδικό αθλητισμό, γιατί οι παροχές που έχουν οι μεν με τους δε απέχουν παρασάγγας.  

Αθλήτρια της χρονιάς: Νικόλ Κυριακοπούλου

Είναι πάνω κάτω το ίδιο με τον Πετρούνια. Πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλος Έλληνας, κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που συναντά στην προετοιμασία της. Όλα αυτά τα παιδιά καταθέτουν την ψυχή τους και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, να τους το αναγνωρίσουμε 

Ομάδα χρονιάς: Γυναικεία ομάδα πόλο Ολυμπιακού 

Δεν έμεινε και κάτι που να μην κατέκτησαν. Πήραν ότι μπορούσαν να πάρουν, οπότε η επιλογή είναι εύκολη. Πραγματικά σάρωσαν όλα τα τρόπαια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που σπάνια το βλέπουμε, όχι μόνο στον Ελληνικό, αλλά γενικότερα στον αθλητισμό.  

Προπονητής Χρονιάς: Μάρκο Σίλβα

Σίγουρα, εδώ έπαιξε και το... οπαδικό μου συναίσθημα ρόλο. Μου αρέσει πολύ ο προπονητής του Ολυμπιακού και έχει πετύχει ήδη πάρα πολύ μεγάλα πράγματα. Ήρθε σε μία χώρα που όλοι πιστεύουν ότι είναι προπονητές και από την πρώτη στιγμή, μας έδειξε γιατί είναι αυτός σε αυτή τη θέση και όχι εμείς. Το ρεκόρ στην Ελλάδα με το 15 στα 15, αλλά και η παρουσία που είχε στο Τσάμπιονς Λιγκ, τον κατατάσσουν στην  κορυφή. 

Μπορείτε, όμως και εσείς να επιλέξετε τους κορυφαίους της χρονιάς ανά κατηγορία. Τους παρουσιάζουμε όλους με τεκμηρίωση της υποψηφιότητάς τους και σου δίνουμε τον λόγο. Εσύ αποφασίζεις για ένα από τα βαρύτερα βραβεία που μπορεί να πάρει ένας αθλητής στη διάρκεια της καριέρας του: το βραβείο της εκτίμησης και του σεβασμού της κοινωνίας των Ελλήνων φιλάθλων. Η ψήφος σου μετράει πολύ!

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Best of internet