ΠΑΟΚ:Οι υπογραφές για Γκαλίτσιο και το «ΟΚ» του Σαββίδη

Ο ΠΑΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ GAZZETTA

ΠΑΟΚ:Οι υπογραφές για Γκαλίτσιο και το «ΟΚ» του Σαββίδη

ΠΑΟΚ:Οι υπογραφές για Γκαλίτσιο και το «ΟΚ» του Σαββίδη

Κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει στο θέμα Γκαλίτσιου, καμία άφιξη Άρνεσεν δεν περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να υπογράψουν συμβόλαιο μαζί του…

Η μεταγραφή –που αποκάλυψε το Gazzetta.gr- του 29χρονου αμυντικού θα τελειώσει, μέσα στις επόμενες ώρες, από την στιγμή που και ο Ιβάν Σαββίδης έχει «ανάψει το πράσινο φως» για την ολοκλήρωσή της.

Τι απομένει για να κλείσει η μεταγραφή και να ανακοινωθεί η απόκτηση του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Ο Γκαλίτσιος είναι εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη, πέρασε ιατρικές εξετάσεις και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες του συμβολαίου, που θα είναι διάρκειας 18 μηνών (συν 2 ετών…) και θα συζητηθούν μετά και την επιστροφή της Μαρίας Γκοντσάροβα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι -εδώ και καιρό- ενήμερος για την κίνηση της ομάδας προς τον Ελληνα αμυντικό, έχει εκφραστεί θετικά, καθώς έχει πεισθεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Για την περίπτωση Γκαλίτσιου, ασφαλώς, είναι ενήμερος και ο Φρανκ Αρνεσεν, που αναμένεται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. 

Η περίπτωση του Γιώργου Γκαλίτσιου απασχόλησε και το καλοκαίρι τον ΠΑΟΚ, όμως τότε οι οικονομικές απαιτήσεις του ήταν πολύ μεγαλύτερες από ότι οι τωρινές, μετά από έξι μήνες αγωνιστικής αδράνειας. Κυρίως, όμως, ο ποδοσφαιριστής προσδοκούσε εκείνο το διάστημα, λόγω και των διασυνδέσεων του μάνατζέρ του Πολ Κουτσολιάκου, προτάσεις από ομάδες και πρωταθλήματα της Ευρώπης, που τελικά δεν προέκυψαν ποτέ...

O Γκαλίτσιος τους τελευταίους μήνες έκανε ατομικές προπονήσεις με τον γνωστό γυμναστή, Νεκτάριο Πανταζή, προκειμένου να είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. 

Best of internet