Ρανιέρι: «Λες και... κανείς δεν θέλει τον τίτλο»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρανιέρι: «Λες και... κανείς δεν θέλει τον τίτλο»

bet365

Ο... συνωστισμός στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ και ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται φέτος το πρωτάθλημα, έκανε τον Κλαούντιο Ρανιέρι μετά το 0-0 της Λέστερ με τη Μάντσεστερ Σίτι να τονίσει πως οι ομάδες συμπεριφέρονται... λες και δεν θέλουν τον τίτλο.

Η Άρσεναλ τυπικά είναι αυτή που καταλαμβάνει την κορυφή στο φινάλε του πρώτου γύρου του κορυφαίου πρωταθλήματος, με τις «αλεπούδες» να ισοβαθμούν μετά και την ισοπαλία απέναντι στους «πολίτες», αλλά να μειονεκτούν στη διαφορά τερμάτων.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι είδε τους ποδοσφαιριστές του να μάχονται μέχρις εσχάτων για να καταφέρουν να πάρουν κάτι και από το ματς με τη Σίτι το βράδυ της Τρίτης και μετά το τελικό 0-0 στο «King Power Stadium», είχε να πει:

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Λέστερ, που το Σάββατο κοντράρεται με την Μπόρνμουθ. Σε απόδοση 2.00 προσφέρει η Vistabet τη νίκη των «αλεπούδων».

«Είναι τρελό το φετινό πρωτάθλημα... Λες και καμία ομάδα δεν θέλει να το πάρει. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση στις πρώτες θέσεις. Έχω πει στους ποδοσφαιριστές μου ότι εμείς ακόμα είμαστε σε διαδικασία που χτίζουμε κάτι, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες είναι... έτοιμες βίλες με πισίνα και με πολυτέλειες. Δεν είναι εύκολο για εμάς, αλλά θέλουμε να παλεύουμε απέναντι σε όλους».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα