Φύσσας: «Έχετε έξι μήνες να αλλάξετε την εικόνα»

Φύσσας: «Έχετε έξι μήνες να αλλάξετε την εικόνα»

Ο Τάκης Φύσσας μετέφερε την απογοήτευση του Γιάννη Αλαφούζου στους παίκτες για τις τελευταίες εμφανίσεις και ξεκαθάρισε ότι έχουν μπροστά τους έξι μήνες για να βελτιωθούν και να πετύχουν τους στόχους που τους έχουν ζητηθεί.

Φύσσας: «Έχετε έξι μήνες να αλλάξετε την εικόνα»

Ο αθλητικός διευθυντής του Τριφυλλιού, κατά την επίσκεψή του στο Κορωπί την περασμένη Δευτέρα (28/12), ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για την διακοπή των πριμ, την απογοήτευση του προέδρου για την εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια και προειδοποίησε πως τα χρονικά περιθώρια για βελτίωση στενεύουν.

«Ο πρόεδρος είναι πολύ απογοητευμένος από την παρουσία σας στα τελευταία παιχνίδια και μετά από απόφαση της διοίκησης κόβονται τα πριμ, που είχαν οριστεί σε περίπτωση συνεχόμενων νικών. Έχετε έξι μήνες για να παίξετε καλό ποδόσφαιρο, να αλλάξετε εικόνα και να βοηθήσετε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου και της δεύτερης θέσης» είπε στους παίκτες ο Φύσσας, σύμφωνα με το Goal, προσθέτοντας: «Είναι ακατανόητο και μη επιτρεπτό αυτό που γίνεται. Εκτός έδρας είμαστε άλλη ομάδα, έχουμε χάσει ένα σωρό βαθμούς κι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί από εδώ και πέρα»

Best of internet