«Θα γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ»

«Θα γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Θα γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ»

bet365

Κατηγορηματική ήταν η τοποθέτηση του Αλέκου Φλαμπουράρη αναφορικά με την ανέγερση της Αγια-Σοφιάς, σε συνομιλία του με αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων.

Ο υπουργός Επικρατείας, βρέθηκε στα επίσημα του ΟΑΚΑ για το φιλικό της Ένωσης με την Εθνική Αστέγων και σε συνομιλία που είχε με παλαίμαχους και τον Γενικό Διευθυντή της Δικέφαλος 1924, Νίκο Στράτο, αναφέρθηκε στο καυτό ζήτημα του γηπέδου, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ώρα των Σπορ.

«Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την ανησυχία σας, αλλά θέλω να σας ενημερώσω πως σύντομα θα γίνουν όλα όσα χρειάζονται και η ΑΕΚ θα γυρίσει στο σπίτι της! Η άδεια θα βγει και η ομάδα θα αποκτήσει και πάλι το δικό της γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι το δίκαιο και αυτό θέλουμε όλοι μας» φέρεται να είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, δείχνοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον του πρότζεκτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα