Ντουρμάζ: «Ο αποκλεισμός μου από το Champions League με ωρίμασε»!

Ντουρμάζ: «Ο αποκλεισμός μου από το Champions League με ωρίμασε»!

Δημήτρης Τομαράς
Ντουρμάζ: «Ο αποκλεισμός μου από το Champions League με ωρίμασε»!

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ στο περιθώριο των διακοπών του στην Σουηδία μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον αποκλεισμό του από την λίστα του Champions League και το πόσο καλό του έκανε!

Ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στο Örebro Cup και το σουηδικό Na.se βρήκε την ευκαιρία να τον ανακρίνει.

Ο Ντουρμάζ αναφέρθηκε στο ταλέντο που υπάρχει στις μικρές ηλικίες στην χώρα του και στο πόσο χαίρεται κάθε φορά που βρίσκεται εκεί. Μίλησε επίσης για τον μικρό αδερφό του και την ποδοσφαιρική του πορεία. Βέβαια το πιο μεγάλο ενδιαφέρον εστιάζεται στα όσα είπε για τον Ολυμπιακό.

Ειδικότερα επισήμανε μεταξύ άλλων για:

Την πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα: Στην πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα έπαθα... ζημιά από τον τότε τεχνικό υπό την έννοια πως δεν είχα καμία αυτοπεποίθηση και τόνωση από μέρους του την περίοδο που ήμουν υγιής και μπορούσα να παίξω. Πραγματικά τον περσινό Γενάρη ήθελα να φύγω. Όμως τώρα με έναν νέο προπονητή απέκτησα μεγάλη πίστη στις δυνάμεις μου, πηγαίνω καλά και ειλικρινά απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Το ότι δεν ήταν στην λίστα του Champions League και τα όσα είχε πει τότε: Ναι τώρα το σκέφτομαι πιο καλά και πιο σωστά και ειλικρινά κέρδισα τελικά από αυτό. Έχω την εξήγηση γι' αυτό. Όταν γίνεται κάτι τέτοιο και δεν μπορείς να το αλλάξει θα πρέπει να προχωράς. Τώρα έτσι και αλλιώς δεν γίνεται φέτος να παίξω στο Champions League. Αλήθεια εν τέλει με βοήθησε όλο αυτό. Κατάλαβα το πόσο άσχημα και σκληρά μπορεί να σου φερθεί το ποδόσφαιρο και αυτό με βοήθησε να ωριμάσω ποδοσφαιρικά και να προοδεύσω. Μου έδωσε παραπάνω κίνητρο και με έκανε να βγάλω... έκρηξη και ταχύτητα στο γήπεδο. Τους είπα πως θα κάνω τα πάντα για τους δείξω πως δεν έπραξαν σωστά και το έκανα.

Το εάν σκέφτηκε να φύγει τον Γενάρη: Αυτήν την στιγμή θέλω να μείνω. Θέλω πω ότι είμαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Έχω την ευκαιρία να παίξω στο Europa. Η Ελλάδα είναι μία τρομερή και κοινωνική χώρα. Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να πάω πολύ καλά στο Europa. Επίσης δεν θέλω να ρισκάρω κάτι ενόψει του Euro διότι υπάρχει και η Εθνική. Θέλω να επικεντρωθώ στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη και μετά το καλοκαίρι μπορεί να δούμε το τι θα γίνει. Ξέρω όμως πως και τώρα υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες.

Το επερχόμενο Euro: Κάθε φορά που το σκέφτομαι, χαμογελάω πλατιά. Σχηματίζεται ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Προσωπικά φέτος έχω ήδη... κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχω προοδεύσει και προχωρήσει και έχω βελτιωθεί. Παίζω στην κορυφαία ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχω παίξει στο Champions League και στο Europa, στα προκριματικά του Euro και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το μόνο που μου λείπει είναι ένα Ευρωπαϊκό. Mία συμμετοχή στα τελικά ενός Euro. Θα ήταν κάτι τρομερό. Κάτι το εξαιρετικό. Το γεγονός πως αγωνίζομαι στην Εθνική με έχει κάνει επίσης να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Δεν μπορώ να το εκφράσω σε λίγες λέξεις. Θα είναι ένα σκληρό καλοκαίρι. Είναι φανταστικά όμως...

Τέλος εκτός από τα πολύ καλά λόγια για τον αδερφό του, κατέστησε σαφές πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να γυρίσει στην Σουηδία να παίξει μπάλα εκεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα