Ηρακλής και εισιτήρια με ΠΑΟΚ για Καλλονή

Ηρακλής και εισιτήρια με ΠΑΟΚ για Καλλονή

Την προετοιμασία της για το ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο συνέχισε η Καλλονή, τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι από αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων γι' αυτό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ηρακλής και εισιτήρια με ΠΑΟΚ για Καλλονή

Με παιχνίδια κόντρα σε δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για το πρωτάθλημα το Σάββατο (2/1), ενώ την επόμενη Τετάρτη (6/1) θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η προετοιμασία, σε πρώτη φάση για την αναμέτρηση με τον «Γηραιό», συνεχίστηκε την Τρίτη (29/12) με δύο προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενδυνάμωση με βάρη το πρωί και ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής, πάσινγκ γκέιμ και τακτική το απόγευμα.

Έτσι, λοιπόν, ο Νίκος Καραγεωργίου καταστρώνει τα πλάνα του για να ανακοινώσει την πρώτη του αποστολή ως τεχνικός της ΑΕΛΚ. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ενόψει του αγώνα με τον «Δικέφαλο» του Βορρά θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (30/12) η διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση της ΚΑΛΛΟΝΗΣ μας με τον ΠΑΟΚ για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου στις 19:30 θα ξεκινήσει από αύριο 30 Δεκεμβρίου 2015.

Η προπώληση θα γίνει ως εξής: Τετάρτη 30/1 (10:00-16:00), Πέμπτη 31/1 (10:00-14:00) και Δευτέρα και Τρίτη (4/1-5/1) από τις 10:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία της ομάδας (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη, 81100). Την ημέρα του αγώνα (6/1) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης από τις 16:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-2-4-5

€5

ΤΜΗΜΑ VIP

€10

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέρχονται με την επίδειξη της κάρτας τους!

Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα και ο αριθμός ΑΜΚΑ.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.

Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.

Best of internet