Μπολιβάρ: «Θέλουμε τον Ντάνι Μπεχαράνο»

Μπολιβάρ: «Θέλουμε τον Ντάνι Μπεχαράνο»

Μπολιβάρ: «Θέλουμε τον Ντάνι Μπεχαράνο»

Εκπρόσωπος της Μπολιβάρ αποκάλυψε ότι η ομάδα της Βολιβίας ενδιαφέρεται μόνο για τον Ντάνι Μπεχαράνο κι έκανε λόγο για κατ' αρχή συμφωνία με τον Παναιτωλικό για τον εξάμηνο δανεισμό του.

Τα μέσα ενημέρωσης της Βολιβίας ήθελαν την Μπολιβάρ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των αδερφών Μπεχαράνο, ωστόσο αυτό ισχύει μόνο για την περίπτωση του Ντάνι. Την αποκάλυψη έκανε ο εκπρόσωπος των Βολιβιανών, Χόρχε Ντελ Σόλαρ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες στη θέση του Ντιέγκο Μπεχαράνο.

«Θέλουμε τον Ντάνι. Έχουμε πολλούς παίκτες στη θέση του Νιέγκο Μπεχαράνο», είπε, αρχικά, ο Ντελ Σόλαρ. Μάλιστα, έκανε λόγο για κατ' αρχήν συμφωνία με τον Παναιτωλικό για τον εξάμηνο δανεισμό του.

«Υπάρχει μια κατ 'αρχήν συμφωνία, αλλά (ο Ντάνι Μπεχαράνο) θα έρθει με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο του επόμενου έτους επειδή ο Παναιτωλικός δεν έχει διεθνείς διοργανώσεις και το ενδιαφέρον του συλλόγου είναι να ανέβει επίπεδο», πρόσθεσε. Έτσι, όλα δείχνουν ότι η καριέρα του 21χρονου διεθνή μέσου θα συνεχιστεί στην πατρίδα του και όχι στον σύλλογο του Αγρινίου.

Best of internet