Καθυστέρηση στην επιστροφή Νέτο στη Βέροια

Καθυστέρηση στην επιστροφή Νέτο στη Βέροια

Κατά μία ημέρα καθυστέρησε η επιστροφή του Νέτο στη Βέροια, μετά την παραπάνω άδεια που είχε εξασφαλίσει. Συνέχισαν το ατομικό τους οι Βεργώνης, Μπαλάφας, Καλί.

Καθυστέρηση στην επιστροφή Νέτο στη Βέροια

Την προετοιμασία της για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες τη δεύτερη ημέρα του νέου έτους συνέχισε σήμερα η Βέροια. Το πρόγραμμα περιελάμβανε εσωτερικό δίτερμα με την Κ20, στο οποίο συμμετείχαν άπαντες πλην των Βεργώνη, Μπαλάφα, Καλί, οι οποίοι συνέχισαν το ατομικό τους.

Από τη μεριά του, απουσίαζε εκ νέου ο Νέτο, ο οποίος εξασφάλισε μία μέρα παραπάνω άδεια. Ο Βραζιλιάνος αναμενόταν χθες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αλλά τελικά η επιστροφή του καθυστέρησε κατά μία ημέρα, ώστε να μην είναι στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (30/12).

Επίσκεψη στο Σπίτι της Βεργίνας

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Βέροια μαζί με τη Stoiximan, που είναι ο μεγάλος χορηγός, επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί». Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ άκουσαν τα κάλαντα από τα παιδιά και εν συνεχεία τους μοίρασαν δώρα και χαμόγελα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Βέροια

Ο Αη Βασίλης φόρεσε για λίγες ώρες την κυανέρυθρη στολή του και επισκέφτηκε το φιλόξενο Σπίτι της Βεργίνας του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί»...

Τα φιλοξενούμενα στο σπίτι παιδιά είδαν με ενθουσιασμό το πρωί της 29ης Δεκεμβρίου, τον Γενικό Αρχηγό της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Γιώτη Τσαλουχίδη, τον Κώστα Γαλανόπουλο, υπεύθυνο χορηγιών του μεγάλου χορηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ της εταιρείας Stoiximan.gr, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, να περνούν το κατώφλι του χώρου που στέκεται γι' αυτά πραγματικός χώρος θαλπωρής.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team της ομάδας της Βέροιας άκουσαν τα κάλαντα από τα παιδιά και στη συνέχεια μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στους μικρούς, οι οποίοι δεν έκρυψαν στιγμή τη χαρά τους για την επίσκεψη αυτή, που ήρθε να φωτίσει λίγο περισσότερο τις εορταστικές αυτές ημέρες.

Ο πρόεδρος της ΠγτΠ, Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, εκπροσωπώντας το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για την επίσκεψή της στο Σπίτι της Βεργίνας και δέχτηκε με χαρά τη γενναιόδωρη προσφορά, με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης, που προήλθε από τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, την εταιρεία Stoiximan.gr.

Ήταν μια δράση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και της εταιρείας Stoiximan.gr, που συμπεριλαμβάνεται στην προσπάθειά της να συμβάλλει στην ενίσχυση όσων κοινωνικών φορέων έχουν ανάγκη από στήριξη, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τις σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και θαυμασμού που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στην ομάδα και το Σύλλογο «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

Best of internet