Χογκ: «Ο Lemmy όπως τον θυμάμαι...» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Χογκ: «Ο Lemmy όπως τον θυμάμαι...» (vids)

bet365

Ο τερματοφύλακας της Καλλονής, Άντριου Χογκ, εξιστορεί στο Gazzetta.gr το live του θρυλικού Lemmy που δεν θα ξεχάσει ποτέ και εκφράζει την μεγάλη του αγάπη για τους Metallica.

Στα 30 του χρόνια ο Χογκ έχει... κληρονομήσει από τον πατέρα του την μεγάλη του αγάπη για την ροκ και την metal μουσική. Και αυτή την του την αγάπη και την... προσήλωση την έχει μέχρι σήμερα. Με αφορμή τον χαμό του Lemmy, του frontman των Motorhead ο διεθνής γκολκίπερ από την Μάλτα (σ.σ. που είναι και κάτοχος αγγλικού διαβατηρίου) θυμάται μέσω του Gazzetta.gr το live του Lemmy στην Μαδρίτη που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

«Κοίτα όταν ήμουν πιο μικρός γούσταρα πολύ τους Metallica, Nirvana και τους System Of a Down. Κάτι που ισχύει μέχρι σήμερα. Οι Μetallica παραμένουν στην... καρδιά μου και ειδικά το S&M άλμπουμ τους. Πάντα είχα ως πολύ αγαπημένο κομμάτι το 'Fuel'.

Γιατί στα λέω αυτά; Διότι η αγάπη μου για τους Metallica με είχε οδηγήσει στην συναυλία 'Rock in Rio' στην Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2010. Είναι ένα live που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι τον Lemmy και τους Motorhead που ξεκίνησαν το πρόγραμμα για να βγουν μετά οι Metallica. Αν και δεν ήμουν ποτέ ο τεράστιος φαν των Motorhead ήταν σκέτη ανατριχίλα με το Ace of spades και άλλα γνωστά τους κομμάτια», σχολίασε σχετικά ο Χογκ.

«Ο Lemmy και η μπάντα του ήταν το πραγματικό ροκ εντ ρολ. Η μουσική σε high tempo. Όλη η ζωή του (σ.σ. Lemmy) και ο τρόπος του ήταν γύρω από αυτό. Προσωπικά όχι δεν τον γνώρισα ποτέ από κοντά. Και όπως σου είπα και πριν δεν ήμουν αυτό που λέμε ο τεράστιος φαν του. Όμως ήταν τρομερός. Εξαιρετικός πάνω στην σκηνή και αυτό οφείλω να του το αναγνωρίσω», συμπλήρωσε.
«Ace Of Spades για πάντα ρε φίλε. Α και Overkill βέβαια. Είναι τα πρώτα κομμάτια που μου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τον Lemmy ή μιλάω γι' αυτόν», τόνισε ακόμα ο Χογκ.
Τι μουσική όμως επίσης ακούει πολύ σήμερα ο πορτιέρο των Νησιωτών; «Παλιούς Pink Floyd, Led Zeppelin και τα πρώτα του Jimi Hendrix. Από όλους δηλαδή τις πρώτες δουλειές τους. Τις πιο παλιές. Δεν ήταν της εποχής μου, όμως τα έμαθα από τον πατέρα μου. Περνάω πολύ καλά με αυτές τις μουσικές και τα ακούσματα. Ο πατέρας μου μεγάλωσε με αυτά και μετά και ακολούθησα και εγώ. Η αλήθεια είναι πως η σημερινή μουσική (σ.σ. των τελευταίων χρόνων) έτσι όπως βγαίνει από τα studios δεν μου αρέσει. Η πραγματική μουσική για μένα 'πέθανε' από τις αρχές του '90 και μετά, όταν 'πέθανε' και το Grunge. Και από μπάντες βέβαια έχω πολύ ψηλά και τους AC / DC αλλά και τους Guns N' Roses», κατέληξε σχετικά.
- Δείτε εδώ το setlist των Motorhead σε εκείνο το live και εδώ εκείνο των Metallica.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα