Ολυμπιακός: Την Τετάρτη η επιστροφή των Ερνάνι και Φουστέρ

Ολυμπιακός: Την Τετάρτη η επιστροφή των Ερνάνι και Φουστέρ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Την Τετάρτη η επιστροφή των Ερνάνι και Φουστέρ

bet365

Την Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα η επιστροφή του Ερνάνι, που παραμένει σε καθεστώς αποχώρησης. Απών και ο Φουστέρ. Εκτός προγράμματος την Τρίτη οι Μπουχαλάκης και Πουλίδο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ που συνεχίζει να είναι... φευγάτος από τον πειραϊκό σύλλογο πρόκειται να επανέλθει στον Ρέντη την Τετάρτη (σ.σ. καθώς υπήρξε ένα πρόβλημα με την πτήση του από την Φρανκφούρτη και ήταν δικαιολογημένα απών), οπότε και υπάρχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση. Λογικά η κατάσταση γύρω από τον Ερνάνι θα ξεκαθαριστεί άμεσα. Δικαιολογημένα απών ήταν και ο Νταβίντ Φουστέρ, που επίσης πρόκειται να είναι στον Ρέντη την Τετάρτη (σ.σ. είχε ένα οικογενειακό ζήτημα).

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού δεν είναι πια ο Μπεν - που ως γνωστόν είναι στον Λεβαδειακό - αλλά και ο δανεικός στην Ξάνθη Δημήτρης Γούτας και ενώ την Τρίτη οι Μπουχαλάκης και Πουλίδο (σ.σ. με τον Μεξικανό να συνεχίζει να είναι υπό αποχώρηση) κινήθηκαν ατομικά, μην ακολουθώντας έτσι το κανονικό προπονητικό πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης με την οποία άρχισε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο περιλάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της κυκλοφορίας της μπάλας. Επίσης έγινε και δίτερμα. Η πρώτη προπόνηση της Τετάρτης θα αρχίσει στις 10.30 και η δεύτερη στις 16.30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα