Καμπουράκης: «Η πιο μεγάλη μεταγραφή στις Κυκλάδες»!

Ο πρόεδρος του Πανθηραϊκού στο Gazzetta.gr για το... μπαμ με Μπρέσκα!

Καμπουράκης: «Η πιο μεγάλη μεταγραφή στις Κυκλάδες»!

Καμπουράκης: «Η πιο μεγάλη μεταγραφή στις Κυκλάδες»!

Ο Μάριο Μπρέσκα ολοκλήρωσε και τυπικά την μεταγραφή του στον Πανθηραϊκό με τον πρόεδρο της ομάδας να μιλάει στο Gazzetta.gr για αυτήν την μεταγραφή.

Η ομάδα του Α' τοπικού των Κυκλάδων ολοκλήρωσε το μεγάλο... μπαμ με τον Σλοβάκο άσο, που υπέγραψε για έναν χρόνο. Ο πρόεδρος του Πανθηραϊκού, Νίκος Καμπουράκης, μίλησε στο Gazzetta.gr για αυτήν την μεταγραφή, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο μεγάλη που έχει γίνει στις Κυκλάδες σε τέτοιο επίπεδο.

«Είμαστε μία ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια και πρωταγωνιστεί στο Α' τοπικό των Κυκλάδων και που φυσικά ο στόχος μας είναι η άνοδος στην Γ' Εθνική», μας μετέφερε αρχικά ο κ. Καμπουράκης.

Στην συνέχεια διευκρίνισε πως «είχαμε ενισχυθεί σημαντικά αλλά μας έτυχαν δύο σοβαροί τραυματισμοί. Αυτός του αμυντικού μας Κοκούλη, που χτύπησε πολύ σοβαρά και έκανε επέμβαση αλλά και του σκόρερ μας, Ζώνα, που επίσης είχε ατυχία με τραυματισμό και έκανε εγχείριση. Έτσι αναγκαστήκαμε να κάνουμε μεταγραφικές κινήσεις για την συνέχεια».

Για τον Μπρέσκα και την μεταγραφή του σχολίασε ότι «μιλήσαμε με τον Μάριο Μπρέσκα και καταφέραμε να κλείσουμε την μεταγραφή. Πρόκειται για την πιο μεγάλη μεταγραφή που έχει γίνει ποτέ στις Κυκλάδες σε τέτοιο επίπεδο. Όλοι ξέρουμε τον Μάριο και την αξία του και πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Εφόσον ανέβουμε Γ' Εθνική έχουμε συμφωνήσει να είναι μαζί μας και τη νέα περίοδο».

Best of internet