Ο "Στράμα" αποκάλυψε τα θέλω του στον Παναθηναικό!

Ο "Στράμα" αποκάλυψε τα θέλω του στον Παναθηναικό!

 Ο "Στράμα" αποκάλυψε τα θέλω του στον Παναθηναικό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τη συνέντευξη , που παραχώρησε ο Στραματσόνι στην Ιταλία, όπου εξήρε τη Νάπολι και έδειξε με όσα είπε τις αλλαγές, που θέλει να κάνει στον Παναθηναϊκό

Οι δηλώσεις, που έκανε ο Στραματσόνι στην Ιταλία , για την ομάδα, που προτιμάει από στιλ, αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού μας δείχνει το τι θα δούμε από εδώ και πέρα , όσον αφορά τον Παναθηναϊκό. Ο «Στράμα» αναφέρεται στην Νάπολι. Εξάρει την Ιταλική ομάδα για την προσήλωση που έχει στη φάση της μη κατοχής της μπάλας  και ακόμα περισσότερο στην φάση ανάκτησης της μπάλας. Από αυτά, που προλάβαμε και είδαμε μέχρι τώρα από τον Στραματσόνι και από αυτά, που λέει στη συνέντευξη αυτή στην Ιταλία μπορούμε να βγάλουμε τα εξής συμπεράσματα για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να δει από εδώ και πέρα.

*Δεν τον ενδιαφέρει η κατοχή της μπάλας τον Στραματσόνι. Προτιμάει να αφήνει την κατοχή της μπάλας στον αντίπαλο και να πρεσάρει η ομάδα του να κερδίζει την μπάλα και με δύο-τρεις πάσες να βρεθεί στην ευκαιρία για γκολ.

* Τον Παναθηναϊκό, που επί Αναστασίου γύρναγε την μπάλα έξω από την περιοχή και περίμενε την στιγμή που θα κάνει την φάση , μάλλον τον ξεχνάμε. Η τουλάχιστον όταν αυτό γίνεται ο Στραματσόνι θα βάζει τις φωνές από τον πάγκο

* Η Νάπολι παίζει 4-3-3 , την τακτική στην οποία καταλήγει και ο «Στραμα». Το περίεργο σε αυτή την ιστορία είναι ότι ο Αναστασίου, που ήταν ο θιασώτης του 4-3-3 δεν το προτίμησε στον Παναθηναϊκό και ο Στραματσόνι  που συνήθως έπαιζε το 3-5-2 φαίνεται να καταλήγει στο 4-3-3 για αυτό και ήθελε τον Μπουμάλ, τον οποίο παρακολούθησε σε ολόκληρα παιχνίδια από dvd που του έδωσαν.

* Επί Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός θα επιχειρεί να βγει  γρήγορα στην επίθεση , αλλά με ρίσκο. Η εντολή στους παίκτες είναι να προωθούν γρήγορα(εδώ είναι το ρίσκο του λάθους) την μπάλα χαμηλά και όχι ψηλά και να αποφεύγουν τις πάσες στο πλάι και προς τα πίσω. Φυσικά ο Σάντσεθ-κυρίως-επιχειρεί και κάποιες μακρινές διαγώνιες πάσες με στόχο να βρει  τον αριστερό μέσο , η τον αριστερό μπακ, που έχει ανέβει και ο Παναθηναϊκός να βρει απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα.

* Ο Στραματσόνι δίνει μεγάλη προσήλωση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και αυτό είναι λογικό, διότι είναι από την Ιταλική σχολή.

* Χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό.

Best of internet