Έδωσε Γκριμάλδο στη Μπενφίκα η Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Έδωσε Γκριμάλδο στη Μπενφίκα η Μπαρτσελόνα

bet365

Την παραχώρηση του 20χρονου αριστερού μπακ, Αλεχάντρο Γκριμάλδο στη Μπενφίκα, επισημοποίησε η Μπαρτσελόνα. Στο 1,5 εκατ.ευρώ το κόστος της μεταγραφής.

Ο Γκριμάλδο, ήταν μέχρι πρότινος ο αρχηγός της δεύτερης ομάδας των «μπλαουγκράνα» και ο σύλλογος της Βαρκελώνης διατήρηση ένα αρκετά καλό ποσοστό μεταπώλησής του, αφού τον πιστεύει πολύ και θεωρεί ότι θα κάνει κι άλλα καλά βήματα μετά τη Μπενφίκα.

Στη Μπαρτσελόνα ανήκε από το 2008, όταν και μετακόμισε από τη Βαλένθια, στο ηλικιακό τμήμα των κ-14. Αν και αρχικά αγωνιζόταν σαν επιτελικός μέσος, σιγά – σιγά γύριζε προς τα πίσω και κατέληξε να είναι αριστερός οπισθοφύλακας. Το 2013 είχε σοβαρό τραυματισμό στους χιαστούς του, ενώ έχει παρουσία και με την ανδρική ομάδα της Μπαρτσελόνα στο Copa Catalunya.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Λέστερ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πέρυσι συμμετείχε και στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, με τον Λουίς Ενρίκε να τον καλεί με τους υπόλοιπους, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί σε 92 αναμετρήσεις με τους Καταλανούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα