Η Γιαγκόντινα αντί της Βέροιας στην Γκάνα!

ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Η ΑΣΑΝΤΕ ΚΟΤΟΚΟ

Η Γιαγκόντινα αντί της Βέροιας στην Γκάνα!

Η Γιαγκόντινα αντί της Βέροιας στην Γκάνα!

Η Ασάντε Κοτόκο βρήκε την ομάδα που θα αντικαταστήσει την Βέροια στο φιλικό για τα 80 χρόνια από την ίδρυση της. Πρόκειται για την σερβική Γιαγκόντινα!  

Οι Γκανέζοι έκαναν το παν προκειμένου να διεξαχθεί το φιλικό με την Βέροια για την συμπλήρωση 80 ετών από την ίδρυση τους.

Η αναμέτρηση ήταν κλεισμένη για τις 3 Ιανουαρίου, ωστόσο η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν θα μπορούσε να ταξιδέψει για την αφρικανική χώρα από την στιγμή που την προηγούμενη μέρα αναμετράται με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Η λύση βρέθηκε για την Ασάντε Κοτόκο, από την στιγμή που η Γιαγκόντινα απάντησε καταφατικά σε σχετική πρόταση.

Έτσι έπειτα από τουλάχιστον τρεις αναβολές, το ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή κόντρα στην 14η ομάδα στο σερβικό πρωτάθλημα.

«Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην προσπάθεια μας να διεξαχθεί το φιλικό με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί ο αντίπαλος μας.

Επικοινωνήσαμε με τους ατζέντηδες μας στη Σερβία και πλέον περιμένουμε την Γιαγκόντινα να έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έρι Οπόνγκ-Γεμπόα, εκπρόσωπος της Ασάντε Κοτόκο.

Ο αφρικανικός σύλλογος θεωρείται ο πιο πετυχημένος στην Γκάνα έχοντας κατακτήσει 24 πρωταθλήματα και δύο Τσάμπιονς Λιγκ Αφρικής. Την περασμένη σεζόν τερμάτισε στη 2η θέση.

 

Best of internet