ΠΑΟΚ: Στέλνουν Κουλιμπαλί στην Τούμπα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στέλνουν Κουλιμπαλί στην Τούμπα

bet365

Ο χορός της ονοματολογίας γύρω από τον ΠΑΟΚ καλά κρατεί. Τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στέλνουν από την Κρήτη στην Τούμπα…

Άνθρωπος από το τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα «Χανιώτικα Νέα», βρέθηκε στα Περιβόλια σε ένα από τα παιχνίδια με Λεβαδειακό ή Βέροια παρακολουθώντας τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο «κατάσκοπος» του «Δικεφάλου» «είχε μείνει εντυπωσιασμένος από την απόδοσή του».

Οι Κρητικοί υποστηρίζουν πως ο Κουλιμπαλί «αρέσει» στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν επιβεβαιώνουν ότι από τη Θεσσαλονίκη έχουν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση, αντί 400.000 ευρώ, για την απόκτησή του.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, γεννημένος στο Παρίσι, αλλά με καταγωγή από το Μάλι αγωνίστηκε στη Β’ ομάδα της Γκινγκάμπ πριν πάει στην Μπρεστ και το καλοκαίρι του 2014 αποκτηθεί από τον Πλατανιά, στον οποίο έχει παίξει και στις τρεις θέσεις της άμυνας.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι στον ΠΑΟΚ είναι υπό παρακολούθηση και ο Βόσνιος μέσος, Ογκνιέν Γκνιάτιτς, που όπως και ο Κουλιμπαλί, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πλατανιά.

Αν κρίνουμε, πάντως, απ’ όσα είπε ο Νίκος Βεζυρτζής, στην τηλεοπτική συνέντευξη του, πολύ δύσκολα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο για τέτοιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα