«Τραβούσα τα μαλλιά μου με αυτά που έβλεπα στην Κρίσταλ Πάλας»

Κώστας Ζάλιαρης
«Τραβούσα τα μαλλιά μου με αυτά που έβλεπα στην Κρίσταλ Πάλας»

bet365

Πικραμένος που δεν ήρθαν τα πράγματα για εκείνον όπως τα είχε σχεδιάσει, αποχώρησε ο νεαρός επιθετικός Πάτρικ Μπάμφορντ από την Κρίσταλ Πάλας για να επιστρέψει στην Τσέλσι, τονίζοντας ότι στους «αετούς» ... τραβούσε τα μαλλιά του με όσα έβλεπε και με τις ευκαιρίες που δεν έπαιρνε.

Ο νεαρός άσος, ανήκει στους «μπλε» και είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα του Άλαν Πάρντιου για φέτος, ωστόσο, με δική του απόφαση διέκοψε τον δανεισμό του και μάλιστα, το είπε πολύ αργότερα στον προπονητή της ομάδας, αφού δεν ήθελε να το συζητήσει μαζί του.

Στα 22 του, έπαιξε μόλις έξι φορές κι αυτές με τη μορφή αλλαγής στο πρώτο μισό της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, πράγμα που τον ενόχλησε...

Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς για την Κρίσταλ Πάλας, που φιλοξενεί αυτή τη φορά την Τσέλσι του Χίντινκ. Σε απόδοση 3.10 στην Interwetten βρίσκεται η νίκη των «αετών».

«Στην ηλικία μου, ο καθένας θα ήθελε να παίζει και περίμενα κι εγώ τις ευκαιρίες μου, αλλά δεν τις έπαιρνα. Όταν μάλιστα βλέπεις πως οι άλλοι επιθετικοί δεν σκοράρουν και την ίδια στιγμή ο προπονητής αρνείται να σου δώσει την ευκαιρία, τότε τραβάς τα μαλλιά σου. Ήταν μια πολύ άσχημη θητεία για εμένα» είπε ο Μπάμφορντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα