Βεζυρτζής: «Μόνο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»

Βεζυρτζής: «Μόνο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»

Ο Νίκος Βεζυρτζής το ξεκαθάρισε: «Θα κάνουμε μεταγραφές μόνο με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά». Πως χωρίζονται οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες στον ΠΑΟΚ. 

Βεζυρτζής: «Μόνο παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά»

Ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ βρέθηκε στην εκπομπή Pressing της ΕΡΤ3 και έστειλε «μήνυμα» στον Φρανκ Αρνεσεν, τον οποίο περιμένει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη το απόγευμα για να μιλήσουν (όπως έκανε και με τον Τούντορ) για μεταγραφές και να καθορίσουν τις κινήσεις της ομάδας. «Όλοι μαζί συλλογικά θα αποφασίσουμε», είπε ο κ. Βεζυρτζής δείχνοντας σ’ όλους, ότι δεν αποφασίζει πλέον μόνος του ο Δανός αθλητικός διευθυντής για τις μεταγραφές. Το αντίθετο…

«Οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται μόνο από τους Αγγελίδη, Άρνεσεν αλλά θα έχω λόγο και εγώ σε αυτές τις αποφάσεις», τόνισε ο Νίκος Βεζυρτζής, που θεωρεί τον εαυτό του ως «υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος» με ότι αυτό συνεπάγεται και όπως κι αν το ερμηνεύει κανείς αυτόν τον τίτλο.

Αναφερόμενος στην συνάντηση με τον Ιγκόρ Τούντορ και το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης είπε:

«Μίλησα με τον κ. Τούντορ και συμφωνήσαμε ότι θέλουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, που θα έρθει για να είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Ψάχνουμε έτοιμους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι έτοιμοι. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει καμιά απόφαση. Περιμένουμε και τον Άρνεσεν και όλοι μαζί συλλογικά θα αποφασίσουμε για τις μεταγραφές. Ο Σαββίδης θα κάνει μεταγραφές αρκεί να είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν δεν βρούμε παίκτες τέτοιους δε θα κάνουμε μεταγραφή».

Επίσης χαρακτήρισε απόλυτα θετικές τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη για την στελέχωση της ομάδας με ανθρώπους όπως, ο Γιώργος Κούδας, ο Λούμπος Μίχελ και ο Αρτούρ Νταβιντιάν.

Best of internet