Χίντινκ: «Τώρα όλοι παίζουν για την ομάδα»

Χίντινκ: «Τώρα όλοι παίζουν για την ομάδα»

Χίντινκ: «Τώρα όλοι παίζουν για την ομάδα»

Ο Γκους Χίντινκ εξακολουθεί να έχει μόλις μία ήττα σε δύο θητείες του στην Τσέλσι και εξήγησε πως κλειδί για το αήττητο σερί των Μπλε, είναι πως όλοι πλέον παίζουν για την ομάδα.

«Όλοι ξέρουν ότι έχουμε προβλήματα στην επίθεση, λόγω τραυματισμών και τιμωριών. Δεν έχουμε κερδίσει, αλλά είμαστε και αήττητοι τρία ματς τώρα και αυτό είναι σημαντικό» δήλωσε αρχικά ο Ολλανδός, προσθέτοντας: «Η ομάδα ξέρει τι πρέπει να κάνει, ειδικά τακτικά ήμασταν εντάξει. Αμυντικά, ήμασταν καλά οργανωμένοι. Δεν είχαμε όλη μας τη δύναμη για να πληγώσουμε τον αντίπαλο, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό τώρα πως όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα. Και αυτό μου αρέσει να βλέπω».

Ο Χίντινκ κατέληξε: «Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να βλέπεις τον χαρακτήρα και τη θέληση των παικτών, αλλά νομίζω ότι έδειξαν και μεγάλη φιλοδοξία στα τελευταία τρία ματς. Αυτό είναι που θέλουμε. Όταν όλοι είναι αποφασισμένοι, μπορούμε και εμείς να αξιοποιήσουμε όλη την ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ».

Best of internet