Ενροτό: «Ο Κέβιν στον Ολυμπιακό; Αδύνατον για τώρα»!

Δημήτρης Τομαράς
Ενροτό: «Ο Κέβιν στον Ολυμπιακό; Αδύνατον για τώρα»!

bet365

Ο Κριστόφ Ενροτό δίνει στο Gazzetta.gr το... στίγμα του για την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς και των όσων ακούγονται και γράφονται καθημερινά για τον πελάτη του και τον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος πανίσχυρος ατζέντης και ο άνθρωπος που πήγε τον Μιραλάς στην Αγγλία, αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις ολιγοήμερες διακοπές του στις Μαλδίβες.

Το Gazzetta.gr εντόπισε τον Κριστόφ Ενροτό και ζήτησε το σχόλιό του για το θέμα Κέβιν Μιραλάς και μίας ενδεχόμενης επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

«Ο Κέβιν στον Ολυμπιακό; Αδύνατον για τώρα! Δεν νομίζω πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αυτήν την περίοδο», σχολίασε αρχικά.

«Έχω ξαναπεί πως ο Κέβιν είναι παίκτης της Έβερτον. Στην παρούσα φάση έχει τους αγώνες του στην Αγγλία και την προτεραιότητά του εκεί. Το ξαναλέω πως δεν μπορεί να γίνει κάτι με τον Ολυμπιακό. Εάν αλλάξει κάτι στο προσεχές διάστημα με την Έβερτον και εάν και εφόσον γενικά αλλάξει κάτι, εδώ είμαστε να τα πούμε ξανά», συμπλήρωσε.

Να τονίσουμε βέβαια πως και στο παρελθόν ο Ενροτό είχε αποκλείσει την πιθανότητα άμεσης επιστροφής του Μιραλάς στην Ελλάδα. Τα δημοσιεύματα και οι αναφορές πάντως συνεχίζονται, με τους ερυθρόλευκους να έχουν διαψεύσει με κατηγορηματικό τρόπο νωρίτερα και τα περί Μιραλάς και τα περί όλων των άλλων παικτών.

- Με αφορμή τα όσα γράφονται για τον Μιραλάς θυμηθείτε εδώ το εξαιρετικό θέμα που είχε κάνει το Gazzetta Weekend για τον Βέλγο διεθνή άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα