Καμία πρόταση για Καρέλη, σενάριο για Χαμαλάινεν

Καμία πρόταση για Καρέλη, σενάριο για Χαμαλάινεν

Νίκος Αθανασίου
Καμία πρόταση για Καρέλη, σενάριο για Χαμαλάινεν

bet365

Καμία πρόταση δεν υπάρχει αυτή την στιγμή για τον Νίκο Καρέλη την ώρα που οι Πολωνοί κάνουν λόγο για φλερτ με τον Κάσπερ Χαμαλάινεν της Λεχ Πόζναν.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, στον Παναθηναϊκό θεωρούν δεδομένο ότι θα... σκάσουν προτάσεις για τον Νίκο Καρέλη.

Προτάσεις που θα αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ και θα ικανοποιούν το κλαμπ, ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του Έλληνα στράικερ. Μέχρι στιγμής, πάντως, και παρά τα σενάρια από το εξωτερικό, δεν υπάρχει καμία πρόταση αγοράς για τον «Κάρε», οπότε προς το παρόν δεν είναι... φευγάτος. Φυσικά έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία για τον αντικαταστάτη του για να καλυφθεί άμεσα το ομολογουμένως μεγάλο κενό που θα αφήσει πίσω του ο διεθνής φορ.

Από κει και πέρα, οι Πολωνοί εμπλέκουν το «τριφύλλι» με τον Κάσπερ Χαμαλάινεν. Τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Λεχ Πόζναν που έχει σκοράρει 9 γκολ σε 31 ματς και μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα