ΠΑΟΚ: Τι συζήτησαν Βεζυρτζής - Τούντορ

ΠΑΟΚ: Τι συζήτησαν Βεζυρτζής - Τούντορ

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Τι συζήτησαν Βεζυρτζής - Τούντορ

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Ιγκορ Τούντορ για τα θέματα της ομάδας. Από την ενίσχυση του ρόστερ μέχρι και την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Νίκος Βεζυρτζής βρέθηκε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια ο πρώτος να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για την κατάσταση στην ομάδα. Η συνάντηση κράτησε περίπου δύο ώρες με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ν' ακούει τις σκέψεις του Κροάτη τεχνικού για την ομάδα, αλλά και τις προτάσεις του για ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που «πονάει» αγωνιστικά.

Ο Τούντορ, όπως και κάθε προπονητής είναι της άποψης πως ο Δικέφαλος χρειάζεται τουλάχιστον δύο μεταγραφές ουσίας για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του. Οι δύο άνδρες θα έχουν κι άλλες συναντήσεις στο μέλλον ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν και οι Ιάκωβος Αγγελίδης και Φράνκ Άρνεσεν σε ανάλογες κουβέντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα