Το κοινωνικό πρόσωπο των Καμπιάσο και Σαλίνο

Το κοινωνικό πρόσωπο των Καμπιάσο και Σαλίνο

Δημήτρης Τομαράς
Το κοινωνικό πρόσωπο των Καμπιάσο και Σαλίνο

bet365

Σε ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα σε Αργεντινή και Βραζιλία αντίστοιχα μετείχαν οι Εστέμπαν Καμπιάσο και Λεάντρο Σαλίνο.
Σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα έλαβε μέρος ο Καμπιάσο.
Ο πολύπειρος άσος του Ολυμπιακού στο περιθώριο των διακοπών του δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει την προσπάθεια του συμπατριώτη και φίλου του, αλλά και άλλοτε συμπαίκτη του, Χαβιέρ Ζανέτι...
Συγκεκριμένα η μικτή ομάδα 'Φίλοι Ζανέτι' και η αντίστοιχη ομάδα του τραγουδιστή Άξελ έπαιξαν φιλικό ματς με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος 'Pupi', το οποίο ίδρυσε πριν 15 χρόνια ο Ζανέτι και προστατεύει μικρά παιδιά, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας...
Το φιλικό αυτό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα διεξήχθη στην πατρίδα των Ζανέτι και Καμπιάσο, ενώ για την ιστορία να τονίσουμε ότι τελείωσε ισόπαλο με σκορ 6-6.
Επίσης ο Λεάντρο Σαλίνο έλαβε μέρος στον 10ο φιλανθρωπικό αγώνα που γίνεται στην Βραζιλία τις ημέρες των γιορτών. Τα χρήματα προορίζονται για τρία ιδρύματα στο Σάο Πάολο και άλλες πόλεις που φροντίζουν φτωχά και άρρωστα παιδιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα