Μόνο η ανακοίνωση για Μπουμάλ

Νίκος Αθανασίου
Μόνο η ανακοίνωση για Μπουμάλ

bet365

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό, πέρασε από ιατρικά και το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στο «τριφύλλι». Προπόνηση την Τρίτη στο Κορωπί.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, την Δευτέρα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι και είχε τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν άργησε να έρθει και μετά τις τελικές λεπτομέρειες έπεσαν οι υπογραφές.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της μεταγραφής και Τρίτη ο Καμερουνέζος εξτρέμ αναμένεται να βρεθεί για πρώτη φορά στο Κορωπί και να κάνει προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα