Διαβάζει τα σενάρια... από τη Βραζιλία ο Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Διαβάζει τα σενάρια... από τη Βραζιλία ο Μουρίνιο

bet365

Χαλαρός στη Βραζιλία απολαμβάνει τις διακοπές του και διαβάζει για όλα τα σενάρια γύρω από το μέλλον του στους πάγκους, ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Άλλοι τον στέλνουν στη Ρεάλ, άλλοι στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, άλλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αλήθεια δεν βρίσκεται ούτε καν κάπου στη μέση.

Για την ακρίβεια, βρίσκεται στη... Βραζιλία, όπου ο «special one» απολαμβάνει τις διακοπές του μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Τσέλσι.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι.

«Είναι ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο και δεν αγχώνεται για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή είναι στη Βραζιλία και θα δούμε τι θα γίνει όταν γυρίσει με το καλό για να συζητήσουμε. Θέλει να νιώσει άνεση όταν θα έρθει η ώρα για συζητήσεις με κάποια ομάδα... Αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε Ιταλία, ούτε τίποτα... Είναι στη Βραζιλία» είπε ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα