Νταλακούρας: «Ο Παναιτωλικός θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο»

Νταλακούρας: «Ο Παναιτωλικός θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο»

Καλύτερος θα παρουσιαστεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος ο Παναιτλωικός, σύμφωνα με τον Γιάννη Νταλακούρα. 

Νταλακούρας: «Ο Παναιτωλικός θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο»

Ο βοηθός προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας μίλησε στην κάμερα της NOVA κάνοντας ένα μίνι απολογισμό του πρώτου μισού του φετινού πρωταθλήματος για τα «καναρίνια», ενώ μίλησε και για την συνέχεια της σεζόν. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Παναιτωλικό

Το θετικό είναι πως στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου νικήσαμε , κάναμε μια μεγάλη νίκη με καλή εμφάνιση στο σημαντικό ίσως για μας παιχνίδι. Η ομάδα άξιζε να πάρει περισσότερα πράγματα στον πρώτο γύρω , δυστυχώς όμως για διάφορους λόγους δεν βρεθήκαμε εκεί που θα θέλαμε. Στο τέλος του πρώτου γύρου κάναμε μια καλή προσπάθεια και η νίκη επί του Ηρακλή μας χαρίζει αισιοδοξία για το μέλλον.

Τι αλλάζατε στην ομάδα;

Η ομάδα έχει καινούργιο προπονητή που προσπαθεί στη μέση της σεζόν να περάσει τη δική του φιλοσοφία , και από Κυριακή σε Κυριακή φαίνονται οι αλλαγές. Αυτό μας δίνει ένα νέο Παναιτωλικό. Μαζί και με τις μεταγραφές που θα γίνουν , ο Παναιτωλικός θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Στην έδρα του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται ο Παναιτωλικός στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ. Στο 2.62 στη Vistabet το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Για την ομάδα που ξεχώρισε στον πρώτο γύρο.

Η βαθμολογία αποτυπώνει την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει και οι ομάδες που ακολουθούν έχουν τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο.

Best of internet