«Έξαλλος» ο Ρόμπεν με την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα

«Έξαλλος» ο Ρόμπεν με την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα

«Έξαλλος» ο Ρόμπεν με την αποχώρηση του Γκουαρντιόλα

bet365

Παράσημο για τον Γκουαρντιόλα οι δηλώσεις του Ρόμπεν, καθώς... ανάγκασε ακόμα και τον «δύστροπο» Ολλανδό να τον αποθεώσει.

Καλή κουβέντα, δεν παίρνεις εύκολα από το στόμα του. Όμως, Ο Γκουαρντιόλα το κατάφερε και αυτό, καθώς... ανάγκασε τον Ρόμπεν να τον αποθεώσει και να εκφράσει τον θυμό του για την αποχώρηση του Καταλανού προπονητή από την Μπάγερν. «Είμαι θυμωμένος που φεύγει, είναι πολύ κρίμα» δήλωσε στην τηλεόραση της πατρίδας του, ενώ για τον Αντσελότι που θα τον αντικαταστήσει, σχολίασε: «Όλα ξεκινάνε από την αρχή, οπότε ακόμα δε μπορούμε να κρίνουμε τίποτα».

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου σε περίπτωση που καταλογιστεί κόκκινη κάρτα στο ματς της Γουέστ Χαμ με τη Σαουθάμπτον.

Παράλληλα, ο σούπερ σταρ των Οράνια και τον πρωταθλητών Γερμανίας, μίλησε για την χρονιά που φεύγει, χαρακτηρίζοντάς την "χάλια". «Δεν πήγε τίποτα καλά», είπε και εξήγησε πως: «είχα έναν χαζό τραυματισμό τον Μάρτιο, το καλοκαίρι δεν έγινα καλά και όλα, γενικά, πήγαν στραβά. Χαίρομαι που είμαι καλά τώρα και τον Γενάρη που θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα θα είμαι απόλυτα έτοιμος».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα