Το... φάντασμα του Ζοσέ στο Ολντ Τράφορντ!

Gazzetta team
Το... φάντασμα του Ζοσέ στο Ολντ Τράφορντ!

bet365

Γιατί η δράση στο Νησί δεν τελειώνει ποτέ! Δευτέρα με μεγάλο ντέρμπι στην Premier League και ο Μουρίνιο περιμένει στη... γωνία της εξελίξεις!

Boxing Day τέλος, όχι όμως και η Μπάλα στο Νησί! Δεν πέρασαν δυο 24ωρα και η Αγγλία πάει ξανά γήπεδο, με τη Sportingbet.gr να είναι στη σέντρα! Το... φάντασμα του Ζοσέ Μουρίνιο περιπλανιέται πάνω από το Ολντ Τράφορντ, εκεί όπου ο Φαν Χάαλ μένει μέχρι να... φύγει! Αν μάλιστα δεν κερδίσει την Τσέλσι στο αποψινό ντέρμπι είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις! Φαν Χάαλ vs Χίντινκ και οι δυο τους έχουν... προηγούμενα.

Τον Φλεβάρη του 1999 η Μπαρτσελόνα με τον πρώτο στον πάγκο της είχε επικρατήσει 3-0 της Ρεάλ του δεύτερου και λίγες ημέρες αργότερα ο Χίντινκ απολύθηκε! Στο 2.40 προσφέρεται από τη Sportingbet o άσος, στο 3.25 η ισοπαλία και στο 3.00 το διπλό των Μπλε! Την τελευταία φορά που η Μάντσεστερ έχασε τέσσερα διαδοχικά ματς στην ίδια σεζόν χάνεται κάπου στο... 1961! Το 1990 η Γιουνάιτεντ σκόραρε κατά μέσο όρο 1.21 γκολ, φέτος βρίσκεται κοντά στο αρνητικό ρεκόρ με 1.22 ανα ματς. Αντίθετα, η Τσέλσι έχει 12 στα 18 ματς Over, τα περισσότερα στην Premier League! Στο 2.20 προσφέρεται το ενδεχόμενο να μπουν περισσότερα από δυο γκολ!

Τεσσάρα στο Σεντ Μέρις για την Αρσεναλ, στη δεύτερη βαρύτερη ήττα σε Boxing Day για τους Λονδρέζους! Οι «Κανονιέρηδες» έμειναν στην 2η θέση και πλέον κόντρα στη Μπόρνμουθ η νίκη είναι μονόδρομος! Βέβαια, οι νεοφώτιστοι έχουν συμπληρώσει έξι ματς χωρίς ήττα και απειλούν! Στο 1.45 προσφέρεται ο άσος, στο 7.00 το διπλό της Μπόρνμουθ!

Τα 13 από τα 18 φετινά ματς των Λονδρέζων συνοδεύτηκαν από 2-3 γκολ, γεγονός που τιμάται από τη Sportingbet στο 2.05! Παράλληλα, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έχει τέσσερα διαδοχικα εντός έδρας G.G. σημείο που προσφέρεται στο 1.90! Εξάλλου, η Μπόρνμουθ σκόραρε στα 7 από τα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα