ΠΑΟΚ: «Εμπόδιο» στη μεταγραφή Λούκας!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Εμπόδιο» στη μεταγραφή Λούκας!

bet365

Ο Λούκας Πέρεθ οργιάζει στο πρώτο μισό της La Liga (12 γκολ σε 16 αγώνες) αλλά η Λα Κορούνια και να ήθελε να τον πουλήσει τον Ιανουάριο, δεν μπορεί να το κάνει…

Μόνο τυχαία δεν ήταν η τελευταία τοποθέτηση του Ροντρίγκο Φερνάντεθ, μάνατζερ του Λούκας Πέρεθ, αναφορικά με το μέλλον του στη Λα Κορούνια. Φυσικά, το ‘ριξε στην αγάπη για τη Λα Κορούνια, «ο Λούκας δεν θα φύγει τον Ιανουάριο. Σκέφτεται μόνο τη Ντέπορ, είναι ευτυχισμένος στη Λα Κορούνια», όμως η αλήθεια είναι άλλη…

Οι δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι, για τα προκριματικά του Europa League «ανάβουν κόκκινο» στο ενδεχόμενο μεταγραφής του Λούκας τον Ιανουάριο, καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις ομάδες μέσα στην ίδια σεζόν.

Με το δεξί θέλει να μπει ο ΠΑΟΚ στο 2016 που ταξιδεύει στη Ξάνθη για την 16η αγωνιστική της Super League. Σε απόδοση 2.15 στη Novibet βρίσκεται η νίκη του «δικεφάλου».

Ο κανονισμός Ιδιότητας και Μεταγραφών της FIFA, είναι σαφής: «Οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν το ανώτατο σε τρία σωματεία κατά τη διάρκεια μιας περιόδου, αλλά κατά την περίοδο αυτή, ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί μόνο με δύο ομάδες σε επίσημους αγώνες».

Ο Λούκας, εκτός από τους αγώνες με την Ντεπορτίβο, έχει αγωνιστεί σε δύο επίσημα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ την σεζόν 2015-2016. Έναν εναντίον της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και έναν εναντίον της Σπάρτακ Τρνάβα, όπου μάλιστα σκόραρε και στα δύο.

Και με το ποσοστό μεταπώλησης στο 25%, στον ΠΑΟΚ ασφαλώς και τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λούκας Πέρεθ για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον μεγάλα κλαμπ από την Ισπανία και από την Αγγλία.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα