«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Σάλαϊ»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Σάλαϊ»

bet365

Τον 28χρονο επιθετικό της Χόφενχαϊμ έχει βάλει στο «μάτι» ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα για το οποίο πιθανότατα θα δόθηκε η αφορμή από τις διαφαινόμενες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Νίκου Καρέλη.

Ο Σάλαϊ, βάσει των όσων έχει ισχυριστεί ο εκπρόσωπός του, Λαρς – Βίλεμ Μπαουμγκάρντεν και δημοσιεύει η «Bild», έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ανάμεσα στους οποίους φέρεται να είναι και ο Παναθηναϊκός, όμως, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει το Αννόβερο.

«Θα πρέπει να εμφανιστεί μια ομάδα που να δείξει ότι πραγματικά θέλει τον Άνταμ και θα μπορεί να παίξει εκεί. Όλα είναι 50-50 αυτή τη στιγμή...» ήταν τα λόγια του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Μαζί με το «τριφύλλι», οι ομάδες που φέρονται να έχουν τον Σάλαϊ στη λίστα τους είναι οι Άστον Βίλα, Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΚΠΡ, ενώ, το δημοσίευμα τονίζει πως το πιθανότερο σενάριο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι σε πρώτη φάση να παραχωρηθεί δανεικός κι έπειτα να εξεταστεί το ενδεχόμενο πώλησής του, το καλοκαίρι...

Ο υψηλόσωμος (1,93μ.) επιθετικός εξ Ουγγαρίας, έχει παρουσία σε αρκετές γερμανικές ομάδες, ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χόνβεντ, ενώ, έχει και τριετή θητεία στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2007 έως το 2010. Επί γερμανικού εδάφους έχει παίξει στις ακαδημίες της Στουτγκάρδης πριν από μια δεκαετία και αργότερα έκανε το βήμα στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, πήγε στη Μάιντς αρχικά δανεικός το 2010 κι έπειτα παρέμεινε για μια τριετία, ενώ, προτού μετακομίσει στη Χόφενχαϊμ το 2014, είχε παίξει για έναν χρόνο στη Σάλκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα