Θέλει να γυρίσει ο Μιραλάς

Gazzetta team
Θέλει να γυρίσει ο Μιραλάς

bet365

Την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό φέρεται να επιθυμεί ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους των Πειραιωτών για να πιέσει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της SportDay, ο Βέλγος παρότι έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ με δεδομένο το μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Έβερτον, προτιμά να επιστρέψει στον Πειραιά για μια δεύτερη θητεία με τα ερυθρόλευκα.

Το μεγάλο του συμβόλαιο με την Έβερτον, σαφώς και δημιουργεί δυσκολίες προκειμένου να υλοποιηθεί ένα ενδεχόμενο deal με τον Ολυμπιακό, όμως ο διεθνής μεσοεπιθετικός φέρεται να επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας και βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να πιέσει τις εξελίξεις στο θέμα.

Εφόσον ο Μιραλάς πάρει το δρόμο της επιστροφής πάντως, επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό του δανεισμού του από τα Ζαχαρωτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα